大場唔適合港燦啦

查看 : 1300 | 回复 : 11
呢幾年都無去大場玩因為知道大咬, 琴日轉登去太平洋搵一個以前好熟嘅鬆腿技師,一出手就捉住小郭, 跟住叫我入雙人影院, 我問佢而家乜嘢價位, 佢回答6鐘+500, 我話唔使喇, 佢問我最近有無去皇室? 我話無, 咁東方園呢? 我都話無,佢無再問, 跟住話按一鐘就落走, 我話好。 環顧四周都係土豪客占居多, 起個機要千二三蚊落樓我真係唔捨得,睇嚟大場都係唔適合我地呢亭港燦去喇。
欢迎过来佳宁娜广场月光城消费,我们将一如既往地提供超值服务
月光城客服 发表于 2019-6-6 14:30
欢迎过来佳宁娜广场月光城消费,我们将一如既往地提供超值服务

超值服務?起個機咩價錢?
I heard some JS said with customer dont waste their time to pick them from PC in TPY
佢開價可以還價的
水方  都係咁   去過一次  大堂一個鐘  按身兩個鐘  正按走人
明知大咬仲去?

諗住熟客唔會大咬嘛

佢即時黑面我都無癮啦, 費事問。
raymondlau 发表于 2019-6-10 12:45
I heard some JS said with customer dont waste their time to pick them from PC in TPY

Say goodbye to TPY, DFY, HUANGSHI and SLF.