羅湖區風風雨雨,大難不死!轉戰月光城平安歸來

查看 : 9171 | 回复 : 19
呢期羅湖區横風横雨,上星期原本準備去春風路某酒店機場,朋友介紹話係鐵竇,安全性非常高,點知去到樓下就見到有警車閃下閃下,跟住見到一對客人同技師帶豬籠車,好在遲來執身彩,不過一樣嚇到細佬都陽痿!即刻行番轉頭去月光城同細佬做下保徤。

8仔係有料人仕

8仔係有料人仕

大難不死必有後福,原先都唸住正規冇靚女,點牌又比我撞到件好嘢,呢件8仔該未過30歲,正規算生,五官幾端庄,斯斯文文,就算係機場都唔會彈走,何况正規就更加不會。

韓式第一招床頭抓屁股,已經大軍壓背,8仔係有料人仕,呢招特别醒神,開背推油手法剛中帶柔,柔中帶剛,真係好舒服,到推屁股時半月朝雙拳有力推拿打圈,手法好。
最後十分鐘按前列腺,噤下按下細佬不自覺醒左,柔軟的手好純熟做前列腺保徤,太舒啦!我暗示能不能推上DD,技師話公司知道罰款唔敢!!哎!!可惜!!如果呢件有得V小費簽夠兩舊我都制,前列腺呢part約10分鐘到電話響,夠鐘下鐘。

评分

FANFAN1234 发表于 2017-6-5 22:44
二佰就想正場起机?三四年前或者得!

凡哥, 3年前都唔得啦~
被捉果間  係  金迫 ?

好多正骨場都係150-200起機,但大多數係中女冇互動
捉人既係邊間啊
X 迫格離同斜對面x山都有份
X 迫格離?即係邊FY?

勞三山碟存

X迫斜對面x山先係山碟存!....X迫格離唔同係月亮灣?

大場最近我都試過啦,齋簽@50一個鈡上了足4個鈡
不過和技師的交情都冇得計了