深圳
搜索
开启左侧

中山硬食..............

OneMan2012 发表于 2017-3-3 00:20:56 | 显示全部楼层 |阅读模式 打印 上一主题 下一主题

上個月去中山收貨,之後去了下圖 ¥199。

下午5點,選了3轉,1跟3都是恐龍,只好硬食第2轉的小肥。

又喺 jelly 果啲指定動作,無咩好講。全程閉目養神,小弟弟半軟下完成。

下次去正骨算數。

精彩评论11

正序浏览
fatman0083 发表于 2017-3-3 01:02:50 | 显示全部楼层

中山有正骨!javascript:void(0)
我快樂起G 发表于 2017-3-6 23:09:26 | 显示全部楼层

C兄,第4轉會唔會有好野?
ericgood 发表于 2017-3-17 03:36:10 | 显示全部楼层

thx very much ,good luck next time
主挑好食 发表于 2017-3-17 16:49:04 | 显示全部楼层

尼類中山、坦州、順德、佛山等場,多數都有推油出火,
口爆開人就個別有偷偷做!但話女货色就真係非常非常碰運氣!
又唔可以話無好嘢!但應該伏機會很大,除非你係個場
好熟,有晒好嘢密碼!否則都係翻深圳手推場D女有保證!
ericgood 发表于 2017-3-18 01:32:35 | 显示全部楼层

主挑好食 发表于 2017-3-17 16:49
尼類中山、坦州、順德、佛山等場,多數都有推油出火,
口爆開人就個別有偷偷做!但話女货色就真係非常非常 ...

甘請問好食兄中山、坦州、順德、佛山有咩好介紹?
主挑好食 发表于 2017-3-18 23:09:56 | 显示全部楼层

ericgood 发表于 2017-3-18 01:32
甘請問好食兄中山、坦州、順德、佛山有咩好介紹?

我係好少去到咁遠玩,多年前才會去!依家頂多係去到澳門,
平日多數深圳!
ericgood 发表于 2017-3-21 07:52:15 | 显示全部楼层

主挑好食 发表于 2017-3-18 23:09
我係好少去到咁遠玩,多年前才會去!依家頂多係去到澳門,
平日多數深圳! ...

收到
lamstudent 发表于 2017-4-4 13:47:26 | 显示全部楼层

夜晚去可能好D
ng88john 发表于 2017-5-13 00:53:30 | 显示全部楼层

我寧願樣衰少少都要瘦既...最憎食肥野!!!!